Alt i jagtudstyr fra patroner til skydestok

Nogle gange de sidste seks år har min svoger og svigerfar indimellem inddraget mig i deres jagtture til trods for at jeg er en full-blown bydreng. Sideløbende har de hovmodigt fremvist deres allernyeste jagtudstyr med et håb om, at jeg føjede mig og også blev netop så bidt af at tage på jagt ligesom dem. Men det har dog været hårdt for et bymenneske ligesom mig selv, som godt kan lide livet på stenbroen, hvilket er der, hvor jeg desuden er opvokset. På min sidste tur præsterede jeg faktisk for første gang at skyde noget, og nu har jeg egentlig fået lidt blod på tanden. Dermed er jeg startet på at se efter noget udstyr til jagt.

På trods af at svigerfamilien allerede har fortalt mig hen imod alt, hvad der er vigtigt at kende til om jagt, er det egentlig ikke ret let at finde det rette jagtudstyr. Især ikke idet man er nybegynder og helt sikkert ikke vil spendere alle mine penge i en butik hvor der er en overgrådig ekspedient. Derfor er jeg så småt startet på at se efter jagtudstyr på nettet. Der har jeg fundet en sej onlinebutik, hvori man kan købe alt lige fra jagtkniv til lokkefugl. Det jagtudstyr, de har er oven i købet til fornuftige penge.

Efter jeg har oset lidt rundt i internetbutikken, indrømmer jeg, at jeg faktisk kan se det cool i jagtudstyr. Med andre ord, jeg må erkende, at jeg dagen i dag godt kan forstå svigermekanikkens positive følelse meget bedre. Jeg har bestilt hele baduljen når det kommer til jagtudstyr fra onlinebutikken, selvom at jeg ikke ville købe mig helt fattig – og nu glæder jeg mig til at vise det på næste jagt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>