Aluminiumsprofiler er det ideelle valg til talrige formål

De øgede krav om klimavenlige løsninger har medført, at alu profiler , www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler, har udviklet sig til at være den mest udbredte profilløsning blandt mange brancher på det seneste. Dette er ikke mindst en konsekvens af, at aluminium er kendetegnet ved en genanvendelighed i nærheden af 100 procent såvel som talrige egenskaber, der gør det muligt at formindske forbrug af energi. Dertil er det muligt at skabe alle typer af aluprofiler (www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler) med lave omkostninger og dermed til fordelagtige priser uafhængigt af størrelsen på profilserien.

Aluminiumsprofiler , www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler, er blevet et vellidt valg blandt mange brancher af en række årsager. De væsentligste af disse årsager er, at aluminium er særdeles lette og har særdeles høje trækstyrker, der som regel er dobbelt så høj som på andre former for profillegeringer. Dertil har aluprofiler en god korrisionsbeskyttelse og en god reflektionsevne.

Som noget særligt har aluminium en høj formbarhed, der gør det muligt at fremstille aluminiumsprofiler med et lavt energiforbrug uagtet valg af bearbejdning samt valg af overfladebehandling som f.eks. pulverlakering. Med ekstruderingsteknikken kan man tillige sætte de ønskede samlemekanismer direkte ind i aluprofilet, så det bliver mere brugervenligt at samle. Alt dette medfører, at det kan lade sig gøre at specialfremstille alu profilerne så de matcher de behov, som dit firma har.

Såfremt du tager en beslutning om at få produceret aluprofiler til din virksomhed her på vores værksted, får du altid en ideel profilløsning. Vi prioriterer nemlig at anvende de nyeste teknologiske muligheder ift. udvikling af aluprofiler. Derudover fremstiller vores dygtige specialister en udfaldsprøve på dine aluminiumsprofiler inden for 3 – 5 uger efter den dato, hvor du har godtaget den endelige profiltegning.