Benyt træemballage i skikkelse af europaller for at værne om miljøet

For folk i fragtbranchen, drejer det sig først og fremmest om at gøre transporteringsforholdene så gode som muligt, så alting bliver så nemt og på samme tid går hurtigst muligt. Derfor er det også enormt betydningsfuldt at vælge de helt rigtige paller, da de forskellige former for paller besidder forskellige fordele.

Det her indlæg kigger både på træemballage - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31 – i form af europaller , jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, og plastpaller , jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28, . Hvad for en form for palle, som er bedst, kommer nemlig an på varerne såvel somtransportmåden.

En af de helt store styrker ved træemballage er, at europallerne er miljørigtige. Europaller har nemlig en høj nytteværdi som genbrugspaller af den grund, at de kan bruges af mange omgange, uden at den gode kvalitet sænkes. Hertil kommer desuden, at godstransportering igennem brug af træemballage kan reducere udledningen af CO2 i forbindelse med godstransportering med næsten 30 %.

Plastpaller anvendes derimod typisk som paller til engangsbrug af den årsag, at de ikke er så langtidsholdbare som europallerne. De er dog meget lettere, og de er derfor et oplagt valg til flytransport, hvor der er regler omkring den tilladte samlede vægt. De har desuden det fortrin, at plastpaller i modsætning til træemballage ej påvirkes af vejret, eftersom det er det samme som, at de konstant har samme vægt og massefylde, uagtet hvorvidt der er regn eller solskin.

Der er ydermere ej behov for, at du, at du ofrer hensyn til naturen, kun pga., at du helst vil have plastpaller. Plastpaller af høj kvalitet manifaktureres nemlig af en slags plast, som er et hundrede procent genbrugbart. Om det er europaller eller plastpaller, der egner sig bedst til lige præcis dit behov, må af den grund være 100 % overladt til dine præferencer.