Bestil en YAMAHA påhængsmotor til dit fartøj

Er din påhængsmotor itu? Så kan vi klare udbedringer af din irriterende påhængsmotor eller fx være leverandør af en fabriksny påhængsmotor. Vi sælger bådmotorer fra mange mærker, fx YAMAHA. Vi har 4-takts påhængs motorer med power fra 2,5-350. Såfremt ens hobby er sejlsport, har det høj prioritet at have en god påhængsmotor, så grejet er i orden. For uanset at vi udfører reparationsarbejde af sejlbåde + alle motorer raskt, er det virkelig et irritationsmoment at blive opholdt af. Vi sælger en bådmotor, der er ideel til fart, hvis du bruger vandskisport. Har du omvendt kun en ydmyg pram og/eller en båd m. sejl, du vil hjælpe på vej i blikstille vejr, forhandler vi den rette påhængsmotor hos os med få HK. Derved skaffer du dig den rette påhængsmotor til nøjagtigt det behov, du har og smider ikke penge på en dyrtkøbt motortype, hvilken du overhovedet ikke behøver.

At sejle er uovertruffent. Du er meget mere ude i luften samt naturen, og DK er sådan set omgrænset af farvand. Med en god påhængsmotor bliver det en glæde idet du vil sejle. Dertil undgår du frygt for at blive ramt af en sejlbåds bom i knolden, hvis der ikke er rejst et stort sejl. Man kan begive sig ud på længere sejlture i for- eller sensommeren i det danske øhav, hvis man er ekviperet med den rette påhængsmotor på sin sejlbåd. Det gælder bare om at være veludstyret med HK og en stærk 4-takst motor fra YAMAHA eller fx et øvrigt godt brand. Du kan dertil erhverve dig det nødvendige udstyr til båden hos os til sjov vandsport og meget andet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>