Book stand up hos mit nye firma

Kan du hjælpe mig med at lade budskabet spredes?? book stand up. For nylig er jeg begyndt hvor jeg er iværksætter inden for eventbooking, og af denne grund står jeg for bookingen af en lang række forskellig musik og underholdning. Mere præcist underholdning som stand up ig livemusik. Men det er en presset branche at bevæge sig ind i, og med denne grund efterspørger jeg alle mine venner hjælpende hånd. På anden vis vil jeg givetvis ikke have penge nok i forhold til at få smør på brødet. Det gælder om at få banet sig vej på markedet inden for branchefletet m. book standup. En drøm for mig er, at hver eneste gang folk påtænker eller får lyst til at lave en søgning på nettet på f.eks. book stand up, så er jeg placeret som øverst på side 1.

Til at begynde med fik jeg kontakt til en stor gruppe artister. Hvor jeg tilspurgte dem, hvorvidt jeg måtte hjælpe med bookingen af dem som underholdning til events. Der fandtes selvsagt tilfælde, hvilke der takkede nej, og således har jeg haft en stor portion udfordringer + svipsere i den indledende fase. Dog spurgte jeg dem, om egentlig ikke man skulle se deres kunstner- eller bandnavn, der var på alles læber, idet en eller anden sagde book fx livemusik. Og det var som regel altid et overbevisende argument. Således indkasserede jeg op til flere kunstnere i mit firma. Stadigvæk savner jeg, at I alle fortæller informationen om mit bureau samt muligheden for at booke underholdning til omgangskredsen. Det er livsvigtigt for mig, at føle mig som en succes.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>