Bukning af sværvæggede rør samt udførsel af bukkematricer og profilvalsning

Bukning af f.eks. sværvæggede rør vinder i disse år frem som et fordelagtigt alternativ til traditionelle svejsede løsninger. Med bukning af rør er det nemlig ikke kun muligt at gøre omkostningerne til indkøb af rør mindre. Hvis I gør brug af bukkede rør i jeres produktionsvirksomhed, kan det som regel være muligt at sikre jer en løsning, som er specialtilpasset til jeres virksomhed og har en flottere finish. Derudover er rørbukninger lettere at holde rene og er knap så tunge.

Ifald I vælger at bruge os som leverandør af bukning af kedelrør og andre rørtyper, forpligter vi os til, at de rørbukninger bliver fremstillet til at tilfredsstille jeres behov. Som firma råder vi nemlig ikke blot over nogle af Skandinaviens mest erfarne eksperter indenfor bukning rør. I vores eget in-house værksted, laver vores specialister tillige størstedelen af det kvalitets bukkeværktøj samt alle de bukkematricer [www.pipetek.dk/pipetek/bukkematricer.htm], vi benytter. Dermed er vi i stand til indfri et hvilket som helst behov i en virksomhed.

Førend vi begynder produktionen af en ordre på rørbukning for jer, udfører vi et speciallavet fixtur på baggrund af en prototype. Prototypen udarbejdes i øvrigt på baggrund af en model, som vores eksperter modtager fra jeres virksomhed eller selv svejser. Herefter sker den første bukning af rør og efterfølgende rørbukninger ved hjælp af det samme fixtur. På den måde kan vores eksperter sikre, at de rør, som vi bukker, matcher jeres virksomheds behov og ønsker.

Udover bukning af rør samt fremstilling af bukkeværktøj og bukkematricer, kan vi tillige udføre valsning af rør [www.pipetek.dk/pipetek/valsning-af-roer.htm] såvel som alle former for profilvalsning [www.pipetek.dk/pipetek/profilvalsning.htm]. Uanset opgavens art udfører vi den til fordelagtige priser på ordrer á blot fem rør. Dertil kan vi udføre en efterbehandling, som tilfredsstiler jeres ønsker, og vi bukker rør i små såvel som store radier. Vores bredtfavnende ekspertise bevirker, at vores specialister i dag udfører mange forskellige opgaver for virksomheder fra utallige arbejdsfelter.