Danmarks bedste navneskilte kan man få lavet hos os

Endelig hændte det! Vi fik for en time siden de splinternye fantastiske navneskilte, firmaet har købt. Ét i aluminium, som skal stå ved min computer, og et andet bestående af plastik til at fastsættes på en sweater – selv fik jeg nemlig to forskellige navneskilte. Fantastisk pæne virker de, og alt udstråler helt sikkert ekspertise. Hermed synes jeg i sandhed, at firmaet har fundet en metode til overskud.

I selskabet har introduktionen af navneskilte gjort en vild forskel. Man kan nemt forstå på kollegaerne, at idet man har et fint navneskilt placeret på skrivebordet, sendes arbejdsmoralen fuldstændig til tops, og alt bliver en tand mere fagligt. Samtidig med navneskilte til kollegaerne, har vi desuden fået buffetskilte til firmaets kantine, så medarbejderne faktisk får at vide, hvad de får at spise.

Navneskilte kan jo bestilles af både plastik og aluminium, samt de eksisterer tilsat magnet eller sikkerhedsnål til uniformen og en flot træfod til skrivebordet. Flertallet tænker, at her bliver ret begrænsede valg, når man har navneskilte af metal, pga., at disse har mindre visuelle designvalg end papir samt plast. Gudskelov er der blevet udviklet revolutionerende måder til metalgravering, der forsikrer, at det virker præcis så problemfrit som at tegne på papir.

Det overordnede look giver et vigtigt indtryk hos klienterne, så dette bør der næppe spares på, på trods af, at priserne rigtigt nok er mindre omstændige med navneskilte af plast samt plastovertrukket pap.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>