Det er vanskeligt at opsøge pallerammer, der kan overleve jordkontakt

Står du som værende havemenneske og har lyst til at anrette fine køkkenhaver? Præcis på hvilken måde, disse grøntsagshaver kan indrettes, har du nok vanskeligt ved at finde ud af i den situation. Jeg kan give et let forslag: pallerammer.

Noget, flertallet plejer at associere med urtebede, er pallerammer vist traditionelt ikke, men de forekommer sig egentligt rigtig praktiske! Til hurtigere at være i stand til at placere sager på industripaller benyttes pallerammer normalt, samt pallerammerne bliver problemfrie lige at skille ad, idet de ikke bruges. Den vigtigste fordel når man benytter pallerammer til køkkenhave bliver, at de kan stables stabilt ovenpå hinanden, hvilket udmunder i, at dit køkkenbed faktisk kan blive så højt, du behager. En god højde at arbejde i, holder rødderne væk fra forurenet jord, & hæver jordens temperatur omkring væksterne, udmunder det i. Blot må man tænke på, at pallerammer normalt er produceret af ganske billigt plus uimprægneret træ, hvorfor rammerne ikke bør hvile på jordbunden. Man kan evt. beklæde indersiden med plastik.

At rammerne har en funktionel bredde er noget andet anvendeligt ved at indrette pallerammer til at være køkkenhave. Jeg tænker selv, at rammerne har en helt optimal længde til mellemstore køkkenhaver indeholdende blomster & urter, men flertallet synes eventuelt, at rammerne virker ganske små.

At man blot bør prøve sig frem, bliver måske det mest brugbare tip. Hvis man fortryder, at man fik opført et blomsterbed med dem, er det heldigt nok ikke særlig mange slanter, der blev anvendt forgæves, da pallerammer lykkeligvis er billige.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>