Det letteste valg til min søn og datter anses som en efterskole jylland

Hvilket der bliver det bedste for sit barn kan blive svært som værende forælder at vide. Oveni, at børnene dertil må af sted for at se verden på egen hånd, ønsker forældre at beskytte børnene. En del har præcis på grund af dette svært ved at sende sine børn på sportsefterskole, når børnene lige er ved at være klar med 9. klasse. For dine børn skal have en begivenhed for livet, har jeg bare én ting at fortælle, kæmp imod din bekymring.

Dengang tvillingerne en dag fortalte, at de egentlig havde lyst til at tage på efterskole Jylland, var min husbond & jeg selv ret meget usikre. At de fik godt af at komme væk fra den normale skoledag, samt at de begge var ej klar til gymnasiet, mente de. Oveni ville min dreng helst koncentrere sig om idræt, medens min pige i stedet ønskede at dyrke sin interesse for dans. Min mand & jeg startede derfor med at finde ud af hvor henne, man kunne finde en sportsefterskole og en efterskole dans. Både mht. det kreative, venskabelige & akademiske – vi så, at efterskolerne giver flere områder, som børnene aldrig kunne undervises i på en traditionel folkeskole.

Børnene fik lov at komme på sportsefterskole, samt dette virker som den mest fornuftige retning, vi har valgt. Børnene fik venner, oplevelser & kompetencer for livet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>