Du kan fremstille ID kort

Skal du kreere plastikkort med en kortprinter? Skulle du have brug for at få printet nye plastkort, så lad os hjælpe dig. Vi har flere års erfaring hvilket betyder, at produkterne vi tilbyder, altid er de bedste, samt tilbyder markedets ypperligste service. Blandt andet er det muligt for dig at få en gratis kortholder til dit kort. Enhver opgave udføres professionelt og til deadline, præcis som vi har gjort de foregående 50 år. Du kan derfor roligt vælge os når du skal have lavet dine plastikkort.

Med card printer fra os får du en pæn gengivelse af farver. Hvert eneste print opnår samme høje kvalitet, uanset om det er første eller sidste print. Med et farvebånd fra os bliver tekst og magnetstribe printet i knivskarp kvalitet, og samtidig beskyttes dine kort mod misfarvning og slitage af et beskyttende lag, som farvebånd fra os lægger på samtlige print. I længden betyder det altså, at du kan spare penge ved at købe kvalitetsfarvebånd fra os, da kvalitet og holdbarhed er betydeligt bedre end markedets øvrige farvebånd. Du kan printe plastikkort med et flot og professionelt udseende med vores farvebånd, hvor alle farver er perfekt gengivet.

Der er nærmest endeløse valgmuligheder, og du vælger naturligvis selv om der skal printes foto, magnetstribe eller logo på og om der skal printes i farver eller blot sort/hvid. Vi kan helt sikkert også finde lige netop den rigtige løsning for dig, det har vi mange års erfaring med. Uanset om der er tale om en stor eller lille opgave, kan du være sikker på at en kortprinter og et af vores farvebånd løser opgaven. Hos os er vi i stand til at klare både store og små opgaver, grundet vores fleksible tilgang til opgaven. Dette tillader os ydermere at foretage hurtige ændringer i projekter, som er i gang. Skal du have printet plastikkort, kommer vi selvfølgelig gerne med et professionelt og uforpligtende tilbud, og vi står altid til rådighed for vejledning, uanset hvilket stadie projektet befinder sig på. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, fra projektets tidlige opstart, til gennemførsel. Vi har leveret ydelser til virksomheder, kommuner, foreninger, skoler og mange flere gennem de sidste 50 år. For os er det et udtryk for kvalitet og en garanti for at vi også kan hjælpe dig. Skriv, såfremt du kunne tænke dig at lære mere vedrørende card printer, kortholder & ID kort!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>