En efterskole med sportsgrene som eksempelvis volleyball + badminton etc.

For to år siden var jeg på efterskole i Jylland. Det var en sportsefterskole. Selvfølgelig har en sportsefterskole de obligatoriske, faglige fag, men den havde derudover et bredt udvalg af tilvalgsfag. Eftersom det er en sportsefterskole, fik man motion næsten hver dag. Til slut kunne jeg egentlig ikke få nok motion, så det var derfor meget gavnligt, at det samtidig var en efterskole, der havde fitness. En idrætsefterskole er tilpas for dig, såfremt du behøver mere energi og godt vil blive mere sund og frisk og samtidig glad. Alle idrætsgrene elsker jeg, og da skolen havde en masse sportsgrene som f.eks. basketball samt karate et cetera, kunne jeg dyrke al den sport, som jeg gad. Tilmed var det en efterskole, som havde dans, og oprigtigt talt endte jeg med at blive ganske begejstret over at danse. En sportsefterskole er rigtig til dig, såfremt du kunne tænke dig at prøve forskellige slags genrer inden for idræt, og såfremt du elsker sport og at have det skægt i selskab med vennerne.

Da efterskolen samtidig var en musikefterskole, lærte jeg at spille mange instrumenter, og det var rigtig medrivende. Tilmed blev jeg oplært i at sy tøj, for det var nemlig også en efterskole, som havde design. Sådan nogle efterskoler vil være velvalgte til dig, såfremt du elsker at beskæftige dig med en masse forskellige slags aktiviteter, eventuelt en aktivitet som du ikke har gjort forinden, og såfremt du har lyst til at hygge dig i selskab med vennerne og veninderne. Jeg vil gerne lige nævne det, jeg bedst kunne lide ved min skole. Efterskolen var en efterskole, der havde friluftsliv som fag. Vi lavede derfor en masse aktiviteter udendørs, der til tider var en udfordring, men sejt! Jeg prøvede fx at klatre, sejle i den store flod + leve i ”den farlige natur.” Denne efterskole vil være gavnlig til dig, hvis du er vild med at give dig selv en udfordring. Disse friluftslivsoplevelser gjorde fællesskabet på skolen stærkere.

Søger du en efterskole? En efterskole har alt, hvad man vil have. Jeg synes, mit år på efterskolen har været det mest vidunderlige år i mit liv. Min mening er, at du skal overveje at gå på udkig efter en efterskole, såfremt noget af det, jeg har skrevet, har virket fedt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>