En installation af varmepumper: et glimrende alternativ

Du kan få varme samt el til dit hjem på en del måder. Mange mennesker får det fra kraftværker/kraftvarmeværker og ved fjernvarme, men der er de sidste år dukket nogle nye, besparende samt miljøvenlige løsninger op. Du kan f.eks. bruge solpaneler på taget, et træpillefyr eller få et jordvarmeanlæg. Det er egentlig begyndt at blive noget helt almindeligt, særligt på Sjællands vestkyst. Det er en VVS installatør, som installerer disse varmekilder.

Et solvarmeanlæg producerer varme/elektricitet ved hjælp af solenergi, hvilket er billigt, og i øvrigt miljørigtigt, for der produceres CO2-fri energi. Solpaneler er bestående af siliciumskiver, et metalpanel + gitter af metal og et lag glas, som en VVS installatør konstruerer på taget. Det koster forholdsvis meget at få lagt disse solpaneler, men det er på den anden side gratis herefter og miljøvenligt.

En installation af varmepumper giver dig varme fra jorden. Det kommer til at foregå ved, at en varmepumpe installation pumper jordens varme over til et jordvarmeanlæg. Det vil sige, at denne varmepumpe installation dermed har bragt varmen fra jorden ind til boligen. Det er en VVS installatør, som klarer det hele for dig. Anlægget er også en besparende, miljørigtig og CO2-fri løsning.

Alternativet til et gas-/oliefyr er et pillefyr, og dette træpillefyr er i øvrigt meget mere miljørigtigt plus billigere. Det er igen en VVS installatør Vestsjælland, som klarer pillefyret for dig, men dog er det din egen opgave at erhverve dig træpiller og antænde dit træpillefyr. Er du nu interesseret i enten et solcelleanlæg, en varmepumpe installation eller et pillefyr? Så få fat på en VVS installatør nu. Miljøet er vigtigt!