En masse foldevægge skal vi have

Jeg holder meget af mit arbejde. En folkeskole arbejder jeg på, og jeg er lærer for indskolingen, dvs. 0. til 3. klasse. Der er nogle skoler her i byen, som skal lukkes, og fordi vores skole er stor, bliver vores skole sammenlagt med den ene skole. Det vil medføre, at der skal stilles foldevægge op i de fleste klasselokaler, for så bliver de store værelser dermed opdelt i to mindre rum. Jeg kan ikke lide, at vi skal have de førnævnte foldedøre, fordi jeg er glad for at undervise eleverne i et stort klasselokale.

Man kan åbne vores nye foldevægge, så vi også kan arbejde med eleverne fra de andre klasser. Det er nok egentlig en ret god ide. Det kommer sandsynligvis også til at blive en smule hyggeligere at befinde sig i et mindre klasselokale, men jeg er jo bekymret for, om der bliver mangel på plads til mange af de indlæringslege, mig og mine elever laver. Skoleinspektøren siger, at eleverne og jeg kan gøre det ude i skolegården. Efter hans mening er foldevægge det mest fornuftige at anvende for at få plads til en masse nye elever, og der må jeg faktisk give ham ret. Tillige er det meget mere billigt, end hvis man skulle bygge vægge. Til alt held kan man få lydisolerede foldevægge. Det kan jeg godt lide, på grund af at jeg ikke ville kunne klare at skulle lytte til ikke kun en, men to klasser fuld af elever. Dette skyldes, at de jo godt kan råbe og skrige i ny og næ, men jeg holder stadig meget af dem. Jeg kom lige til at undre mig over, hvordan det kommer til at være, når den nye skole kommer her på skolen, og vi får de nye foldedøre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>