En solfanger + udsøgte priser

Solpaneler danner el via solenergi. Dette kaldes en effekt af fotoelektricitet. Solceller er bestående af plader af silicium, der er et elektrisk ledende grundstof, et metalgitter og -panel og et lag glas. De bliver lagt i firkantede områder oppe på taget. Solpaneler er bedst for ikke blot dine udgifter, men tilmed miljøet. Solcelleanlæg priser bliver desuden billigere og billigere år for år.

Solpaneler sparer én for temmelig mange gysser. Højkvalitets solceller, priser som er prisbillige foruden kvalificeret vejledning – det er noget vi kan give. Vi handler solcellepanel i høj kvalitet som yder op til næsten 7.000 KWh hvert år. Vi har altid tid til at rådføre ift. hvilken model og størrelse af solpaneler, som er det optimale til det enkelte hus. På denne måde indkredser vi også den perfekte løsning med solenergi i forhold til solcelleanlæg priser til lige dig.

En solfanger er dyrt at købe, men faktisk er el omkostningsfrit resten af livet. Netop derfor er solceller en fantastisk investering. Vi importerer solfangere fra Nordeuropa og sælger direkte til køberen. Af denne grund findes der ingen mellemled til at hæve prisen, og vi kan præsentere en solfanger til rimelige og fair priser. Derudover vil du fastlåse elektricitetsprisen i 30 år ved solpaneler.

Drømmer du om at undgå voksende dyre elregninger foruden, at du tildeler huset den mest klimavenlige energiforsyning? Med et solfangeranlæg har du garanti for, at du ikke bidrager til kuldioxid-udledning eller laster vores klima på andre måder. Du får chancen for at opspare din energi på det tilsluttede elnet takket være Nettoafregningsordningen. Ordningen giver dig praktisk talt en chance for med ét at købe den el, du skal bruge i årene der kommer, og faktisk vil boligens elmåler komme til at tælle baglæns, når solcellerne producerer mere strøm, end I kan nå at bruge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>