En tagrensning på grund af nedbør

Regnvand, algevækst plus mos gør let taget urent. Det gør ikke bare dit tags udseende afskyeligt at kigge på, det beskadiger også dit tag. Regnvand kan nemlig resultere i fugt ikke blot på det øverste af tagpladerne, men ligeledes under tagpladerne, hvilket medfører, at et tag, som dagene går, destrueres. Det tager lang tid at lægge et nyt tag, og det er en stor udgift. En renovering med tagrensning såvel som maling vil helt sikkert gøre dit tag ligeså flot, og samtidig koster det kun under det halve af et helt nyt tag. Et tag, der har modtaget en tagrensning, er ydermere ligeså modstandsdygtigt som et nyt tag.

Der er forskellige slags tag bygget af flere forskellige typer af materialer. Alle slags tag kan renoveres, og stort set alle tagflader kan klare højtryksrensning. Dette gælder eksempelvis bølge & skiffer eternit samt tage, der bliver lavet af stål, der er beskyttet mod rust. Tage lavet af tegl er svage og kan derfor ikke tåle højtryksspulingen, men de kan stadig modtage en behandling mod alger. Pladerne i et virkelig gammelt tag kan være bygget med asbest, som er kraftigere end helt nye tagplader, så lige meget om de er beskidte, slidte plus begroede, kan de sagtens få en tagrensning foruden en omgang maling og ende med at blive så gode som var de nye. Idet dit tag får en istandsættelse, vil det først blive set igennem for alle skader, hvorefter det repareres. Derefter skal taget have en tagrensning, hvor det først vaskes, hvorefter taget renses grundigt med en børste, ikke kun på selve tagpladerne, men også der hvor tagpladerne overlapper hinanden såvel som i alle kanter og hjørner. Nu skal taget skylles efter med vand, og så er alt snavs blevet fjernet, hvorefter taget får en algebehandling for at forebygge ny begroning. Taget er nu forberedt til at blive malet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>