En trailer er nyttig plus god i en del øjemed

Dengang jeg var ung kunne jeg godt tænke mig en fed sportsbil, som jeg kunne benytte til at fræse ned ad motorvejen i. Efter at have stiftet familie, er jeg dog begejstret for, at jeg faktisk valgte at købe en robust 5-dørs bil, for det ville godt nok være temmelig ubekvemt at skulle transportere afkommet rundt i en Ferrari. Sommetider har jeg dog fortsat oplevet problemstillinger i forbindelse med utilstrækkelig plads – f.eks. ifm. at vi har været på storindkøb i Invita & erhvervet os en masse havemøbler, der skulle bringes med hjem i huset. Netop det problem er dog lykkeligvis ude af verden nu, da min kone og jeg har besluttet os for at indkøbe en trailer.

En trailer er utroligt smart og kan faktisk bruges til ekstremt mange uensartede gøremål. Det er gået op for mig, at det ikke udelukkende er i forbindelse med møbeltransport, at den finder anvendelse. Når en af buksetroldene skal afhentes fra skole m. sin cykel, er det jo væsentligt simplere at lægge den op i traileren i stedet for at være tvunget til at binde den på øsen. I de tilfælde hvor vi har oplevet at have behov for at køre på genbrugspladsen, har det ligeså været enormt nemt at placere affaldet i traileren. Engang måtte vi jo køre flere ture for at kunne få det hele med.

den årsag er jeg meget begejstret for vores trailer. I realiteten er den en af de bedste investeringer, jeg nogensinde har gjort, & jeg kan slet ej forstå, hvorledes det nogensinde er lykkedes os at undvære en trailer…!