Et havehegn vil sætte prikken over i’et

Ville det ikke være behageligt med læ på din terrasse ved brug af et loft i pæne profil brædder? Men kan du ikke helt finde ud af, om din terrasse egentlig skal istandsættes ved brug af spritnye terrassebrædder eller evt. hvad værre er helt skiftes ud? Og hvad siger du til et nyt havehegn?

Idet der er lagt an til råd på din terrasse, er det fornuftigt at reparere den, førend der kommer endnu værre destruktioner. Nye terrassebrædder vil være en fornuftig investering i sådanne uheldige tilfælde, for bliver dine terrassebrædder rådne og fyldt med alger, vil det formentlig være vanskeligt at reparere dem. Det er herudover relevant, at der er et godt loft, fx et af profil brædder, i den såkaldte udestue, fordi det har en stor betydning for sikkerheden i hjemmet. Kunne du godt tænke dig at give haven det sidste pift, burde du købe et spritnyt havehegn, eventuelt i den samme yndige træsort.

Hvad enten du overvejer at investere i et loft til udestuen af lækre profil brædder, en terrasse med helt nye terrassebrædder eller et havehegn, så køb det nu, inden det bliver sommer. Rigelige forskellige træsorter til terrassebrædderne kan du få. Der findes eksempelvis lærk, komposit og trykimprægneret træ. Det gavnlige ved træ i loftet er, at det er et røverkøb, og endvidere er det let at få til at se ud som nyt ved at male det. Dette er også gældende for hegnet i haven, hvilket har en god indvirkning, idet det passer til dit hus’ stil.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>