Få dit firma sikkert i mål – invester i Executive Search

Har du behov for at sikre, at din forretning kommer ud på den anden side af en forandringsproces på en god måde, er det til enhver tid væsentligt, at du råder over en god leder. Dette er både gældende i det daglige arbejde og under udfordringer i en virksomhed. I forbindelse med en forandringsproces er konsekvent ledelse i en virksomhed desuden af afgørende betydning. Det er ikke desto mindre ikke altid ukompliceret at headhunte netop den eller de ledere, som virksomheden skal bruge i den gældende situation. Derfor kan forskellige typer af rekruttering af ledere som eksempelvis Interim management - http://www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Interim_Management.aspx – og/eller Executive Search - http://www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Executive_Search.aspx – vise sig at være en optimal investering.

Der er adskillige fordele ved at vælge Interim management, hvis jeres virksomhed sidder fast midt i en svær periode, hvor I søger efter en kompetent mellemleder, der er i stand til at garantere en gennemgående forandringsproces hurtigst muligt. Plusserne er gældende hvad enten du har behov for en almindelig ledelse eller en chef til eksempelvis salg. Din virksomhed får nemlig en kvalificeret leder, som er i stand til at træde til dagen efter, når I bruger penge på Interim management til rekrutteringen.

Ønsker dit firma at være med på råd i alle faser af ansættelsen af en kvalificeret chef, kan I med fordel se nærmere på Executive Search. Her tages der afsæt i ledelsesrekruttering på et særdeles højt plan, og dialogen med dit ansættelsesudvalg, er i højsædet. Du er således en jævnbyrdig sparringspartner fra udarbejdelsen af en dækkende jobprofil til kontrakten er skrevet under, hvis I får hjælp i form af et forløb med Executive Search. Desuden får I en udførlig opfølgning utallige gange om måneden i løbet af prøvetiden.

Er du overbevist om, at professionel ledelsesrekruttering som fx Interim Management eller Executive Search er en ideel løsning ifm reel ledelsesudfordring som dit firma døjer med? Med den rette sparringspartner vil der være en fordelagtig fordel uagtet, om du er på jagt efter assistance til eksempelvis Executive Search eller lignende. Tøv derfor ikke med at maile eller ringe til et headhuntingbureau, der kan bistå jeres virksomhed med eftersøgningen efter jeres nye mellem- eller topleder.