Flotte kviste som giver et smukt lys

Vil du have flere kvadratmeter plus mere lysindstråling i dit parcelhus eller lejlighed? Gode kviste er perfekte til at hæve karakteren ved ethvert hus og bevirke atmosfære i en stue med skråvægge. Vi ligger inde med lang erfaring når det gælder tag-kviste, der er tilpasset det enkelte byggeprojekt, uanset om det gælder nye huse eller udbedringer. Såfremt vi konstruerer kviste til lad os sige villaer, lægger vi vægt på, at alt skal hænge flot sammen. Både hvad angår arkitekturen, konstruktionen, alle materialerne plus vores fagfolks kvalitetssikrede udførelse.

Nye tagkviste giver utallige plusser som bl.a. et skønt lys til værelset, en større mængde gulvplads og dertil mere flademål med mere markant højde i rummet. Rummet vil fremtone vuluminøsere, og det er nemmere at regulere med møblement, fordi det er mere simpelt at plante en stol, en sovesofa eller eksempelvis et bord ude ved væggen. Således vil man kunne have både en hjørnesofa og andre slags møbler i sin stue som har en kvist. Som regel er der kviste i sovegemakker øverst oppe i en villa, og er der noget mere skønt end hver dag at vågne til et smukt indfald af lys eller betragte aftenrødens smukke skin fosse ind i soveværelset.

Kviste er som regel designet i træ, men faktisk laver vi alle kviste, så de matcher den enkelte villa. Kviste i træ er nemmere at montere på byggeprojekter af de rutinerede tømrere, samt der er altid hjemmel for godt håndværk. Vi giver værdi for alle dine penge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>