Formidl din kommunikation med unikke billeder fra kreative pressefotografer

Savner du et foto bureau, der er i stand til at skabe billeder, hvilke der er unikke? Vi har igennem en snes år udviklet samt forfinet en særlig pressebilled-stil. Denne stil er karakteriseret ved ideale stiltræk fra det fotojournalistiske plus et lille pift, som fører til, at vores fotografier med sikkerhed klarer at overrumple foruden søsætte deres egne fortællinger. Vi frembringer dermed pressebilleder med karakter plus autoritet.

Spil sammen med en fotograf i Århus med milevid knowhow

Med en fortid som freelance fotograf og pressefotografer er linjen i vores billeder fortrinsvist journalistisk. Gennem de forløbne år har vi faktisk ekspanderet vores serviceydelser, så vi i dag desuden mønstrer gode pressefoto til varierende informationsopgaver. Som fotograf Århus giver vi således pressebilleder til et bredt spektre fra medier som aviser & magasiner til foldere og web.

En freelance fotograf og en kompetent pressefotograf, som putter dine behov hen som midtpunkt

Når du vælger en fotojournalist fra vores bureau, får du en dynamisk samarbejdspartner, der efterkommer dine særlige krav. Alt efter hvilke nogle billedtyper, du mangler, jobber vi 100 % i de locations, der kommer til at give et udsøgt resultat. Derfor løser vores freelance fotografer både fotoopgaver i vores fotoatelier samt på de forskellige locations i hele det danske land eller sådan set i det øvrige af Europa og øvrige verdensdele. Fotostilen er mest journalistpræget hos de fleste af vores billedjournalister. Desuden tager vi informationsfotos foruden pressebilleder til kommunikations- og marketingopgaver. En klassisk opgave kan spænde over pressebilleder til kundeblade og brochurer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>