Giv os hjælp til at leje en bedre trailer

Her findes tit bestemte uskrevne regler, som må tages med i hverdagen, for at man må passe ind i Danmark. Nu er det tid til, at vi bør anskaffe en trailer, som følge af, at vi er blevet Hr. og Fru Jensen med parcelhus med eternittag, samtalekøkken fra HTH, tre blåøjede unger og et køretøj med anhængertræk.

Lige smertefrit føles alt desværre ej. Godt nok er jeg som tilflytteren i kvarteret lidt uerfaren i hele denne her nye fagre verden. Om der er nogle af jer mere garvede husejere, der ligger inde med et indtryk af, hvor vi har mulighed for at købe en billig trailer i fremragende kvalitet, der er perfekt til almindeligt brug, ville det som følge deraf blive nice at høre?

Noget at skrive hjem om bliver forventningerne til anhængeren i virkeligheden overhovedet ikke. Anhængeren skal blot kunne anvendes til alt mellem himmel og jord, der hører til at have eget typehus og en stor have. Med dette menes der, at traileren ville skulle bruges til at transportere skrammel & kompostaffald på lossepladsen. Til en IKEA-tur engang imellem skal vores nye anhænger ydermere måske også bruges.

Vi har brug for kun en ganske almindelig trailer, som du kan se. Det kunne ydermere være væsentligt at spørge jer om, hvad for en anhænger, som imødekommer til fruens og mine forventninger, i forhold til hvilken kapacitet en trailer bør have. Dermed slipper vi forhåbentlig for at gå helt galt i byen. Hvor finder man lukrative tilbud på trailere hos forhandlerne, og skal vi f.eks. partout bruge penge på de dyre mærker, eller kan mindre være tilstrækkeligt? Om man ville være tvunget til at spilde en masse penge på adskillige reservedele til traileren, eller om hvorvidt det er rentabelt at finde en trailer, som ikke kommer lige fra fabrikken, er et andet element ved trailer køb, der er relevant at få jeres input om?

Sådan, at konen og jeg kan komme ud dertil og overveje sagerne, please kom med al jeres viden og anvendelige tips om lokale forhandlere, der både har et udvalg af tilbuds-trailere og trailere, der er brugte samtidig med et velassorteret udvalg af trailer reservedele til ethvert behov.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>