Hjælp til markiser og gardiner til vinduerne

Er ældres gamle, flæsede gardiner, statiske og grå skabt af evige tiders røgforgiftning, samt så gevaldige og fede, at de fjernede 50% af lysindfaldet udefra, også det, du ufrivilligt affilierer med betegnelsen gardiner?

Da jeg flyttede til en flot lejlighed et andet sted, kan du nemt forestille dig, at det overhovedet ikke var gardiner, som optog mine tanker. Nemt lærte jeg ganske vist, at diverse mulighed for vinduesdækkelse må eksistere. Netop for at slippe af med for stor en mændge lys indenfor, og selvfølgelig for at værne sig om et privatliv. Nej – gardiner skal der til, og med glæde en markise ved siden af, for at altanen kan udholdes , når solen brænder. Gammeldags og umulige gardiner er, heldigt for mig, en ganske forældet ting. Man kan vælge mellem utrolig mange alternative typer af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, & faktisk også gardiner, der miljøvenligt nedsætter dit varmeudslip.

Nok er der også en del, der må overvejes, når man skal vælge sine gardiner.Hvilken del af lejligheden samt vinduestype, er der tale om? Hvad skal dine gardiner anvendes til? Er der krav til betjeningen? Farver og billeder?Markiser ses desuden i en enorm variation. De kan anvendes til skygge, blokering af vind, afskærmning og overdækning.

At prøve en forhandler, er vist det hurtigste, ligemeget om det gælder markiser eller gardiner, således at du derfor er sikker på, at du ender med gardiner og markiser, der er speciallavede til dig, samt på dejligste måde når dine behov.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>