Hvad får jeres firma ud af executive search og interim management?

Er du på udkig efter en god måde at sikre, at din forretning vokser, er det af stor betydning, at I råder over en god chef. Betydningen af en kompetent leder gælder både i hverdagen og under svære tider i dit firma. Ifm en omstrukturering er professionel ledelse på alle niveauer ydermere nødvendig. Derfor kan forskellige typer af ledelsesrekruttering som bl.a. Interim management og Executive Search være en ideel investering, idet det ofte ikke er ukompliceret at udvælge præcist den leder, som er livsnødvending for jer i det aktuelle tilfælde.

Er jeres firma gået i stå midt i en svær periode, hvor der er brug for en erfaren ledelsesprofil, der har den nødvendige know-how til at sikre en kompliceret forandringsproces her og nu? I det tilfælde findes der flere fordele ved at investere i Interim management. Jeres aktiver gælder hvad enten der er behov for en fælles leder eller ledelse af fx økonomi. I er nemlig sikret en dygtig ledelsesprofil, som lever op til jeres krav, der er i stand til at starte arbejdet så snart kontrakten er skrevet under, når I bruger penge på Interim management.

Vil du være med i hvert eneste element af ansættelsen af en kompetent chef, bør I overveje Executive Search i forbindelse med udvælgelsen. I dette rekrutteringsforløb arbejdes der intensivt med ledelsesrekruttering på et højt niveau, mens samspillet med jeres ansættelsesudvalg, er i fokus. Det medvirker til, at ved Executive Search er du med lige fra udformningen af den rigtige personprofil over jobinterviews til udvælgelsen. Dertil følger rekrutteringsbureauet op adskillige gange inden prøvetiden er gået.

Har dit firma problemer med en påtrængende udfordring på ledelsesområdet, og er du overbevist om, at professionel ledelsesrekruttering som for eksempel Executive Search er en optimal løsning i jeres situation? Så mail eller ring til en headhunter, der kan få dig helskindet i mål med jagten på jeres nye ledelsesprofil i virksomheden. Med den rigtige part får I nemlig en fordelagtig fordel hvad enten I tænker på at få assistance fra et rekrutteringsfirma til for eksempel Interim management og/eller Executive Search eller lignende.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>