Hvis din forretning ikke skaffer et par navneskilte, kan du godt vinke farvel til succes

Min virksomhed modtog forleden de moderne udsøgte navneskilte - http://www.upsign.dk/ – , firmaet fik lagt en ordre ind på. Langt om længe kom øjeblikket! Jeg har selv modtaget to forskellige navneskilte – det ene bestående af stål, der kan placeres ved min computer, og ét i papir til at klipses på min sweater. Navneskiltene blev fabelagtigt flotte, så alt udstråler helt sikkert seriøsitet. Af den grund føler jeg i sandhed, at selskabet har fundet opskriften på succes.

En enorm betydning har introduktionen af navneskilte i firmaet. Alt tages en tand mere fagligt, & jeg kan tilmed mærke på de ansatte, at idet man har et fint navneskilt placeret foran sig, er motivationen helt op i skyerne. Vi har samtidig med navneskilte til kollegaerne foruden fået buffetskilte til firmaets restaurant, dersom at alle egentlig er klar over, hvad der serveres.

I både plastik samt stål kan man jo vælge navneskilte, samt begge slags eksisterer tilsat magneter eller sikkerhedsnål til trøjen eller en elegant holder til et bord. At her bliver ret begrænsede valg med navneskilte af aluminium, på grund af, at de får mindre muligheder sammenlignet med pap samt plast, tænker størstedelen. Lykkeligvis er der blevet forsket i revolutionerende måder mht. gravering, der gør, at det er lige så fleksibelt som at gravere på pap.

Selvom omkostningerne vist er mindre omstændige, når man får navneskilte i plastik og plastovertrukket pap, giver det overordnede look et vigtigt element hos investorer, og dette område må virksomheden næppe spare ressourcer på.