I det tilfælde, at du skal hyre industrimaskiner, skal du bruge os

Som landbrugsejer eller industriværksindehaver, kan det føles vanskeligt at have større værdier placeret i de par industrimaskiner [www.sgfinans.dk/om-leasing/produktomrader], der er en nødvendighed. En nødvendighed for landbrugets fortsatte eksistens forbliver at eje industrimaskiner dog. Nogle landbrug går nedenom og hjem fordi de ej kan lægge ud for nyere landbrugsmaskiner [www.sgfinans.dk/Om-leasing/Produktomrader/Landbrug], idet de forhenværende bliver for gamle. Det er en skam. En perfekt løsning, som vi har, er i stedet leasing.

Medens du slipper for, at du er nødt til at eje maskinerne personligt, har du mulighed for at bruge de hotteste og mest opdaterede landbrugsmaskiner, med leasing. I det tilfælde at dit firma går fallit, bliver du sparet for et mægtigt underskud, og du slipper for at finde en del millioner, med formålet at have penge til at eje maskinerne. Grundlag for at justere betalingerne efter sæsonafhængig omsætning bliver der tilmed. Derved undviger du unødvendige pengelån & gæld. Vi er specialister med hensyn dertil, da vi har arbejdet med landbrugs- samt industrisektoren i adskillige årtier. Du kommer ærligt talt på sikker grund. Vi vil skræddersy din leasing efter det enkelte tilfælde, da vi ved alting om industrimaskiner. Vi vil også finde en billigere overenskomst med hensyn til brugt udstyr, når du har lyst. Vi stiller med sikkerhed vores mest kompetente medarbejdere til rådighed hvad angår vejledning til hvilke slags industrimaskiner, du bør have.

Så vi kan være sikre på, at du gives netop de landbrugsmaskiner samt industrimaskiner og den løsning, som kan garantere din industrivirksomhed vækst plus indtjening i al fremtid, gør vi alt, hvad vi har mulighed for.