Invester i den perfekte form for hestebokse til dine ponyer og heste

Føler du, at det er tid til en en mindre renovering af din hestestald? Er det tilfældet er det tid til at tage stilling til, hvorvidt du ønsker at udskifte staldinventar i din hestestald. Med nye staldvinduer med snaplås samt stalddøre kan du f.eks. forandre hestestaldens udseende en hel del til et overkommeligt beløb i forhold til en totalrenovering af hestestalden. Bor dine ponyer pt. i små slidte hestebåse, vil helt nye hestebokse med bue også kunne gøre velfærden blandt dine ponyer markant større.

For nogle måneder siden investerede vi i en stor modernisering af stalden på mit stutteri. Forinden hyrede vi et firma, der havde staldinventar til heste som speciale. Til at begynde med fik vi gode råd om, hvad for nogle af de forskellige hestebokse i deres sortiment, der harmonerede bedst muligt med behovene i stalden. Efterfølgende gav de os gode råd om, hvorledes det ville være muligt for os at modernisere staldbygningen ved at erstatte vores stalddøre og staldvinduer med nogle nye. Staldindretningsfirmaet formåede endda at producere al staldinventar fra hestebokse til stalddøre og staldvinduer ud fra individuelle mål.

Efter moderniseringen af stalden, har jeg for alvor set i øjnene, hvor meget valget af staldinventar betyder for hestenes og ponyernes velfærd, når de er i hestestalden. Ikke alene trives hestene i de nyetablerede hestebokse med bue. Det daglige arbejde er ydermere blevet mærkbart nemmere på grund af, at de nye hestebokse i lærketræ har frontopluk. Vores stald ser desuden totalt forandret ud efter, at de nye stalddøre med bue såvel som galvaniserede staldvinduer er kommet på plads.

Ønsker du også at få udskiftet staldvinduer eller stalddøre i din staldbygning? I så fald vil jeg uden tvivl anbefale det staldindretningsfirma, som stid for opgaven af vores stald. De tog nemlig virkelig højde for samtlige af vores behov, og virksomhedens udbud af staldinventar er nøjagtigt lige så omfattende som kvaliteten af staldinventaret er upåklagelig. Hvis du skal have nogle smukke staldvinduer efter specialmål eller andet staldinventar, er de derfor den oplagte samarbejdspartner at vælge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>