Jeg bestiller oftest glober til geografi timerne

En musikhøjskole vil sagtens på samme tid kunne være kreativ foruden boglig. Sådan én arbejder jeg på. Som ansvarlig for ting og sager til speciallokalerne, har jeg kontakt til en særdeles god leverencepartner. Selv bruger jeg en butik online, hvilket jeg er meget glad for. På denne måde har jeg altid mulighed for hurtigt at købe flere produkter, hvis man er sluppet op for noget i fx biologi eller fx fysik. Til enhver tid synes jeg det er simpelt at gå ind og finde de varer, vi skal bruge, og dernæst får vi snarest sendt det hele uden for døren. Nettet har dertil den fordel, at efter en meget travl skoledag, er blot at være i min sofa og i ro og mag bestille alle de ting, vi skal have forsyninger af. Det er som oftest laboratorieudstyr til forsøg i kemi og nogle gange også f.eks. beskyttelsesforklæder, som er det, vi tit er i bund med. Til geografi er det her som oftest stjernekort og glober, som man mangler. Likewise vi i matematik ofte er uden graflommeregnere. Faktisk er jeg kommet til at være langt mere begejstret for mit job i forbindelse med denne interessante funktion som indkøber.

Klart står det i mine minder, tilbage da jeg gik min færden i skolen. Det var demotiverende udelukkende at være udrustet med et stykke papir foruden en kuglepen. Når vi taler kemi syntes jeg, det var godt, idet klassen kastede os ud i nye kemiske undersøgelser, som skal bruge rigtigt ekvipage. Når jeg tænker på geografi pegede læreren ofte på verdenskortet på tavlen´der kan trækkes ned, men jeg synes, det var meget mere underholdene på egen hånd at være udstyret med sin egen jordglobus og besvare geografigåder. Inden for matematik er det pt ganske enkelt nødvendigt at have en god lommeregner. I særdeleshed idet vores elever som næste skridt vælger en matematisk gymnasievej. Jeg kan under alle omstændigheder også stå inde for, at her på efterskolen er den slags i top!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>