Jeg blev fyret på mit job og afbenyttede outplacement, København

Mit tidligere job fik jeg ved hjælp af rekruttering i København. Jeg arbejdede der i lang tid og var desuden meget glad for det. Dog blev jeg fyret, dermed benyttede jeg mig af outplacement – København, som var en god hjælp for mig. Men nu har jeg skaffet nyt job igennem et vikarbureau – København. Det ser ud til at være et fint arbejde, hvilket jeg sikkert også skal blive tilfreds med.

Det er efterhånden 7 år siden, at jeg kontaktede et firma, som arbejdede med rekruttering – København. Da mit daværende firma så behøvede en til kollega og fik fat i rekrutteringsbureauet, så de mig i databasen, og dermed fik jeg en jobsamtale. Jeg endte med at blive ansat. Rekruttering – København var meget let, og jeg kan kun tilråde det til arbejdsledige samt firmaer. Idet der skulle forekomme fornyelse i firmaet, blev jeg fyret, og det overraskede mig. Heldigvis havde min arbejdsgiver forinden fået fat på et bureau, som ordnede outplacement København, hvilket hjalp mig meget med at komme videre.

Bureauet med outplacement København kom med det forslag, at jeg kunne kontakte et vikarbureau København, så det gjorde jeg. En medarbejder i et selskab, lignende mit forhenværende, gik på langvarig ferie, og jeg fik dermed et vikariat med et års varighed. Men jeg tror, at jeg eventuelt bliver fastansat bagefter vikariatet. Vikarbureau, København fik det til at blive meget let at få et nyt arbejde samt enkelt for min nye arbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>