Jeg elsker bare kvalitets altaner

I mit hjem havde vi ustandselig en forholdsvis stor altan. Jeg har mange skønne punkter at liste i forhold til altaner og lejligheder, fordi disse indretninger danner en base for en lang række plusser. Havedøren ud mod altanen bevirker sekundært, at der kommer et lysere miljø i det enkelte rum. Små hjem kan da ellers faktisk godt få en bøjning imod at fremstå noget dunkle. Dernæst er det lige til i vintertide tage skridtet ud på den vildt praktiske altan og derpå få en føler på, hvor stor en mængde tøjstykker, du har behov for at iklæde sig. Dette plus kan man klart fornøje sig med på alle årstider. Mest af alt er altaner naturligvis en enorm fordel gennem sommeren, for da kan man have super gode grillparty’er, idet jeg som 4 år havde jeg desforuden en plastiksandkasse på betonen ude familiens altan. Min mor var egentlig typisk et trin nere solbrun i forhold til andre folk, og jeg synes, det er klart, at mennesker med tilbyggede fine altaner eksponeres for noget mere solskin modsat de folk, som ikke har. Personer med rådighed over egen have, er selvfølgelig de de mest solbrændte.

Min familie har hver år haft altaner og akkurat derfor, har det virkelig været et gentagent savn at have et hjem fuldstændigt uden altaner på bygningen her efter, mens jeg har været flyttet i egen lejlighed. Jeg var derfor rigtig begejstret, da jeg åbnede et brev fra bestyrelsen først på ugen. Herigennem kommunikerede bestyrelsen, at der skal bygges en skøn altan til alle beboeres lejlighed i beboelsen. Jeg har drømt om en fin altan i lang tid, det vil sige at det bliver virkelig skønt at få bygget en ny altan. Lejlighedens futuristiske altan skal være i forlængelse af lejlighedens stue, så det er faktisk bare 10-4. Pladsmæssigt udbygger det dermed min stue med et rum, og det er der stort behov for. Så kan jeg gå ud i den friske luft på min altan direkte fra min stue. Fordi jeg har adresse øverst i bygningen bliver det sådan en klar forbedring. Jeg kan således ikke få armene ned samt prise plusserne ved kvalitets altaner uden at det bliver for meget.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>