Jeg har selv kig på adskillige forskellige stokerfyr

Faktisk flyttede jeg i sidste måned ind i et nedlagt landbrug med min bedre halvdel, og det er dermed højaktuelt at lokalisere en ideel varmeressource. Jeg er helt sikkert forvisset om, at vi ikke er nede med fjernvarme, idet det er vildt dyrt! Oliefyr er ikke miljøvenlige, samt at kakkelovne sviner, så jeg mener, at det rigtige stokerfyr står tilbage som den mest oplagte løsningsmulighed. Visse typer evner i tillæg til træpiller dertil udnytte korn, foruden at nogle kan klare at brænde revl og krat.

Pt har jeg kig på et kvaæitets stokerfyr fra et firma, som påstår, at de på egen hånd producerer fyrene i gennemført kvalitet. Selskabet finpudser, bygger + forbedrer faktisk løbende begge stokerfyrene. Jeg kan godt lide idéen med at få sig en stokerfyr-model, som er lavet i Danmark. Ligeledes er denne type fyr i stand til at fortære selv meget krævende brænde, mens denne model heller ikke har brug for omfattende service. Firmaet hævder, at jeg med det her stokerfyr model kan udnytte træpiller, korn o.a. Virksomehden laver nu dertil en noget mere overkomemelig stokerfyrmodel, som fortrinsvist magter at tage træ samt korn.

Altså – kernen i problemstillingen kan formuleres som; hvaffor et af de to typer mit eget valg skal falde på. Mere præcis hvad opnår jeg ved derudover at have den mulighed at brænde granulat lignende materialer? Såfremt nogen er i besiddelse af nyttig erfaring, må I virkelig gerne fortælle det til mig. At foretrække inden, at vinteren kommer, så jeg slipper for at skælve af kulde i hjemmet, på baggrund af at kæresten og jeg har fået valgt modellen til vores hus.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>