Jeg har tænkt mig at sælge en avanceret elevator til ejerforening…

Jeg ligger inde med en nyhed, jeg vildt gerne vil dele med jer… Nu skal det endelig være… Jeg har båret på min hemmelighed helt vildt længe, men nu skal I få den at høre. Jeg har besluttet mig for at blive selvstændig!! Jeg vil sælge elevatorer!! Dét lyder muligvis sådan helt umiddelbart super mærkeligt at ville tjene skejsere på salg af elevatorer, men det er ik desto mindre, hvad jeg skal! I ville blive så overdrevent overraskede, der er kodylt mange knaster i salg af elevatorer! Jeg beder til gud om at kunne sælge en tjekket elevator til ejerforening, og så vil jeg også sælge en smuk elevator til andelsforening! Lige nøjagtig de her to typer elevator handler er der nemlig ekstra mange gysser i, i forhold til, såfremt man som sælger sælger elevatorer til private husejere, som aldrig køber den store pakke!!

Det er ik’ nyt for mig at arbejde med salg af elevatorer. Dét arbejdede jeg med på min sidste arbejds plads… Jeg var en kompetent sælger, & vidste stort set hver gang, hvilken type elevator de forsk. handlende havde brug for!! Men så skete der beklageligvis det, at gesjæften endte i RKI… Og så blev vi alle self. fyret. Det var en horribel tid. Jeg havde det helt vildt dårligt, & måtte osse gå til coach for at få traumet talt igennem. Jeg tænker, at det var fordi, at afskedigelsen kom som et giga chok. Jeg var slet ik’ forberedt på afskedigelsen. Men i dag er jeg ovenpå igen, og klar til at sælge en million elevatorer! Jeg har lånt moneter i Danske Bank, & har indrettet mine butikslokaler, så nu behøver jeg bare nogle kunder! Af den årsag vælger jeg nu at skrive dette ud på min blog – jeg håber nemlig at i spreder budskabet for mig… I skal fortælle alle folk, at i har hørt om en ekstrem dygtig forhandler af de bedste elevatorer. Så kunderne kan bar’ komme an…