Jeg leder efter en splinterny cykel blandt både damecykler og herrecykler

Jeg er stor entusiast, når det handler om cykling. Og derfor er det uden overdrivelse essentielt at være indehaver af en cykel i fin kvalitet. Jeg vil nu selv til at købe ny, og af denne grund tjekker jeg mange damecykler, herrecykler samt især en Principa cykel. Faktisk er en Raleigh Classic desuden en vigtig faktor i mine betænkninger. Fordelen ved Principa cykler er, at denne producent står bag handcrafted cykler i aluminium, der laves her i Danmark. Jeg forholder mig vægelsindet over for flere ting. Dels navnet om det skal ende med en Principa cykel eller snarere Raleigh Classic? Samt, skal cyklen findes mellem damecykler eller måske herrecykler? Egentlig er det selvsagt mere oplagt til en pige at cykle på en cykel til damer, og i tillæg rummer damecykler det store plus, at det ser naturtro ud hvis man også får cykelkurv. Men herrecykler er i større grad solide i cyklens stel, plus at der er et stort overtal af herrecykler på cykelmarkedet.

Hvis jeg skal udvælge mit kæreste transportmiddel imellem damecykler, er Raleigh Classic et virkeligt godt bud. For eksempel en Raleigh Classic Lady, der i den grad er en virkelig klassisk damecykel. Modellen tiltaler mig ved at være stilren og har ikke for meget teknik, som kræver virkelig meget reparation. Denne cykel, Raleigh Classic består af et aluminiumsstel, 7 indvendige gear og derudover ”vbremse” på forhjulet samt almindelig bremse ved det bageste hjul.

Min anden overvejelse, Principa Cykler er en helt anden form for herrecykler foruden damecykler. En cykel fra Principa kan typisk være en smart mountainbike. De gode Principa Cykler er sådan set et berømt dansk cykeldesign i forhold til racing cykler og mountainbike. Principa Cykler er berømte for uovertrufne cykelegenskaber plus lav tyngde.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>