Jeg sætter pris på præcis aflæsning af varme til mit regnskab

I ejerforeningen er der igangsat en omfattende renovering. Renoveringen inkluderer begribeligvis almindelige locations som køkkenet og badet og f.eks. ordentlige faldstammer. Men også omkring energisiden, foregår der noget. Jeg har fx fået en forbedret energimåler inden for i mit hjem, og den gør både aflæsning og mit varmeregnskab langt enklere. Energimåleren, jeg har fået derhjemme, hedder nærmere bestemt varme- og kølemåler. Og der er særdeles mange plusser okring denne. Produktet rummer markant præcision, og den har en lang række connection possibilities. Min måler rummer faktisk grænseløs kommunikation.

Aflæsning skal foretages på bestemte dage af måleren i mit hjem. Og dog, jeg ved det ikke, da jeg skulle dette når jeg aflæste den tidligere model. Men personligt er jeg ikke underrettet, i forhold til om den her er godt udviklet i en sådan grad, at energiselskabet er i stand til at lave en aflæsning fra distance. Men, skåret ind til benet er det vigtigt at man foretager aflæsningen. Fordi den vil jeg benytte til det eget varmeregnskab, foruden at desuden skal ejerforeningen desuden anvende angivelserne, for så udregner de et fælles varmeregnskab hvilket indeholder en plan over, hvor meget jeg og naboerne hver især må budgettere med forud at betale til energiregnskabet. Af denne grund er jeg positiv i forhold til den forbedrede energimåler, fordi så ved jeg, at det har været en aflæsning lavet med 100 procent eksakthed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>