Kom til efterskole åbent hus her på vores teater efterskole

Åbent hus vil i den grad være den optimale anledning til at kigge på en bestemt efterskole. På vores efterskole har vi efterskole åbent hus regelmæssigt. Så har du omfattende betænkninger, om måske du vil have et år på efterskole og dertil hvilket sted, du skal vælge, skal du ikke stille sig afventende lang tid på at få en føling med efterskolen, dens undervisere, de tre fag-linjer, jeres værelser foruden de smukke naturomgivelser. Og et andet relevant aspekt – Elsker du windsurfing, eller har du bare gennem længere tid haft en ambition om at komme til at lære det? Her kan du forene et år i 9. eller 10. klasse på efterskole med surfing.

Tager du 9. eller 10. klasse på denne gode efterskole, Jylland, m. efterskole adventure, får du lov til at blive testet i en bred vifte af aspekter ift. friluftsliv efterskole samt natursport. Dertil har du klasseundervisning på et fagligt niveau, hvilket der er super godt, og ydermere får du helt op til tre rejse-uger ud i andre landområder gennem skoleåret. Og under alle omstændigheder mindst en typisk efterskole rejse. Er det noget for dig at gå på en friluftsliv efterskole, hvor rejser i den grad er en vej til at give dig oplevelser, du husker altid? På en god teater efterskole former rejser det centrale i din hverdag, da du i løbet af året ikke kun kommer med på en fælles skiudflugt. Vi tager dig også med som elev på to ture, hvor du får chance for at afprøve dine hobbyer globalt set. Efterskole og windsurfing kan du prøve som valgfag. På international efterskole er sport et af de sjove valgfag.

Muligvis, at windsurfing er det mest cool, du ved. Efterskole åbent hus er en mulighed til at få dig til at være visere. Du kan både vælge eftesrkole med international klasse i Nordjylland eller en musikefterskole i Jylland. Sådan set kan du i bund og grund på denne efterskole Jylland komme på såvel idrætsefterskole som musikefterskole. Kunne du tænke dig at forene efterskole heste? Efterskole åbent hus er oplagt at tage med efterskole international. Ydermere har vi på denne efterskole ridning som en idrætslinje også. Trænger du til et friskt pust i 10-klasse, og er det ikke til at beslutte dig for, om du vil på efterskole eller på et internationalt ophold? Hvis du tager international efterskole hos os, kan du få både sport og det internationale. Hermed vil du forbedre talentet for dans, så længe du vælger 1 år på efterskole med idræt. Med 1 år på friluftsliv efterskole – Outdoor med linjen medier, får du gode rejser til kulturpunkter som f.eks. Irland & ture med musik. Her skaber det for dig en mulighed for at skabe internationale kontakter inden for f.eks. sport, musik eller Outdoor/adventure.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>