Konferencelokaler tæt på København med rum til faglighed og fritid

Leder du efter nogle inspirerende mødefaciliteter til dit kursus København? Som en følge af årevis virke som kursusudbyder besidder vi ekspertisen til at arrangere alt lige fra forretningsmøder til konferencer. Derfor spørger vores ansatte altid ind til dit arrangement, så medarbejderne her på stedet har al den nødvendige viden om, hvilke krav du har til vores ansatte såvel som vores kursuscenter. Vi bruger denne viden til at hjælpe dig med at vælge de mest fordelagtige kursuslokaler, der hver især er skabt til at udgøre en særlig setting for et inspirationsrigt miljø for dit kursus København.

Vores mødelokaler er charmerende med moderne møbler plus et unikt udsyn til de naturskønne omgivelser i den private slotspark, som hører til vores konferencecenter. Her på kursuscentret er alle konferencelokaler desuden indrettet med alle de teknologiske hjælpemidler, som du som kursusleder eller lignende ville kunne tænkes få brug for i forbindelse med en konference. Kursuslokalernes hjælpemidler iberegner blandt andet state-of-the-art anlæg til lyd, DVD og video, whiteboard, flipovers, computer, trådløst internet og projektorer. Det hele er utvivlsomt i i en kvalitet, som er perfekt.

I det tilfælde, at du booker vores kursuslokaler, er det muligt for dine konferencedeltagere at tanke op i pauserne med et lille mellemmåltid eller en kop kaffe, som står parat ved de små anretningsborde på forskellige steder nær ved konferencelokalerne. Dertil tilbyder vi en lækker morgen- og frokostbuffet såvel som en lækker gourmetmiddag af friske råvarer, der primært er producerede under økologiske forhold. Vi vil naturligvis også gerne tilberede en speciel diæt til konferencedeltagere, som er veganere, vegetarer, allergikere eller lignende på bestilling.

Kursisternes chance for at samle tankerne og koble af er essentielt i forbindelse med et seminar. Af den grund har vi indrettet en lounge her på kursuscentret, hvor kursusdeltagerne har chancen for at gøre brug af en særlig massagestol og måske få nogle høretelefoner på og slappe af til al slags musik. Ønsker nogle af dine gæster at trække lidt frisk luft, er det tilmed muligt at låne en af vores MP3-afspillere, som er fyldt med meditationsmusik, og gå en tur i det store parkanlæg, som hører til stedet. Leder du efter nogle attraktive mødelokaler København til et seminar, er der derfor utallige årsager til at vælge vores konferencecenter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>