Med et højskoleophold, kan du udforske din entusiasme, dersom du synes entusiastisk omkring højskole musik

Bagefter 9. klasse føler nogle unge, at de ej er hundredepct. forberedt til stx. Grunden kan være, at de ikke er klar nok, og at de ej ved, hvilken retning, de skal vælge. At bruge noget tid for at vokse og udforske store evner, kan blive vildt sundt og kompetenceudviklende. Den optimale måde, at gøre dette på, er at prøve et ophold på højskole. Chancen for at møde andre fag end 9. klasse tilbyder, gives man, på samme tid som at de unge hermed forsøger et skoleår uden sine forældre, noget som giver modenhed samt selvtillid.

Hvis det føles som noget, man har lyst til at bruge resten af livet på, kan man brugende et højskoleophold blive klar over, plus anvende lang tid på at dyrke denne drøm, når man fx. føler sig vild med højskole musik. Vi kan tilbyde både kor, orkerstre & undervisning i musikproduktion, så højskolen besidder en ting til enhver smag. Ligeså gælder, hvis din interesse ligger i højskole kunst. Hvad som helst fra fotografi plus keramik til beklædningsdesign og arkitektur, tilbyder vi her på stedet. Ønsker du evt. højskole journalistik? I dette tilfælde kan et år, hvor du gives en smag for faget, virkelig hjælpe med at vælge, hvorvidt dette er din nye vej i livet. Denne højskole kreerer fokus på al slags kommunikation plus diskussion, der klæder dig på til en fremtid i et globalt samfund.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>