Min (arbejdets) kaffeautomat er vigtig

Mit arbejde foregår på et kontor, og der er jeg ved en computerskærm hele arbejdsdagen. Jeg er glad for mit job, men idet jeg tager hjem derfra, skal jeg hjem til mit andet arbejde – og det er mine børn. Jeg ejer et nydeligt hus med min mand og vores 3 smukke børn på hhv. tre, seks og otte år. Jeg elsker min familie overalt i verden, alligevel er det besværligt at klare både arbejde samt alle mine børn. Og derudover sover jeg ikke så godt om natten, fordi min mindste søn græder en god del, og det betyder, at jeg må vågne op og så få ham til sove. Det betyder, at jeg oftest er søvnig når jeg er på jobbet, men glædeligvis ejer vi en kaffeautomat, og den kan jeg ikke være foruden.

Det, jeg starter med at gøre, når jeg ankommer på arbejde, er, at styrte hen til vores kaffeautomat for at lave en kop kaffe. I tidens løb har vi haft mange kaffeautomater, men ikke alle sammen har været lige gode. Vores splinternye kaffeautomat er klart den bedste af dem alle, og hermed må jeg nu indrømme, at en lækker kop kaffe kun laves fra en god kaffeautomat ligesom den, vi har nu.

Koffein i kaffen gør, at jeg bliver ved med at være frisk, men jeg kan virkelig også godt lide smagen af en skøn kop kaffe. Jeg slubrer to eller tre kopper, imens jeg er på job, men imens jeg er hjemme, har jeg simpelthen ikke tid til at gøre det. Det ærgrer mig i grunden meget, så derfor vil jeg give mig tid til at slubre kaffe, lige når jeg er kommet hjem fra arbejde og måske om aftenen. Jeg overvejer at købe sådan en kaffeautomat, som vi har på mit arbejde.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>