Min kæreste og mig skal købe et træhus

Der bliver i øjeblikket opført nogle splinternye parcelhuse i en lille by i Sønderjylland, og der kommer det, som man kalder et typehus. Pga. at mig og min fyr gerne vil flytte fra den lejlighed, vi bor i nu, som ligger i midten af storbyen, til et parcelhus lidt længere ude på landet, vil vi købe et af de nybyggede huse. Et smukt træhus i fyrretræ, oven i købet med terrasse og have, ser det ud til at blive.

Lige siden jeg var barn, har jeg drømt om at få et sommerhus, så jeg er rigtig glad for, at det fremtidige typehus, ja endda træhus, kommer til at se ud som et sommerhus. Området kommer nok også til at se ud som et sommerhus område, fordi vores fremtidige typehus skal være magen til de andre huse på vejen. F.eks. får træhusene identiske tage, hoveddøre plus vinduer. Jeg glæder mig meget til at komme til at leve i et træhus, hvor der ej er larm, og hvor man har en smule mere plads. Det vil tilmed blive godt med en stor have, der jo er meget udbytterig at have om sommeren. Jeg har længe været irriteret over at leve i vores lejlighed, når det er godt vejr, for jeg er glad for at være udenfor. På trods af at min fyr, Christian, allerede er begyndt at pladre om, at han ikke vil slå vores fremtidige græsplæne, tror jeg dog, at han faktisk ligeledes ser frem til at få en have. Jeg skal nok passe blomster og sådan noget. Det vil min kæreste i hvert fald ikke.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>