Mit GHD glattejern og jeg siger farveller til krøllerne

Krøllet, kruset og tørt er mit hår. Jeg afskyr det! Bare jeg havde rigtig langt, helt glat, skinnende hår eller i hvert fald bare nydelige krøller. Derimod, mit hår er frygteligt. Min bedste veninde, som by the way har helt glat hår, snakkede i mandags til mig om GHD glattejern. Hun benytter det også selv og hun siger, at det efter hendes mening er det bedste glattejern i verden, da det får håret til at blive virkelig glat og glansfuldt.

For nogle dage siden var jeg ude at købe ind sammen med mutter og der så jeg som et lyn fra en klar himmel et GHD glattejern i en butik. Med det samme greb jeg fat i hendes jakke og hev hende med ind i butikken. Jeg forklarede hende, at jeg afskyede mit hår, derimod begyndte hun blot at kværne om mit ”smukke hår” samt at jeg helt sikkert havde arvet det fra hende m.m. Jeg gad ikke rigtigt lytte. Jeg tiggede hende om at hun skulle købe mig et GHD glattejern, og da der var gået nogle minutter fik jeg hende langt om længe overtalt.

En ting er helt sikkert: jeg elsker mit nye GHD glattejern! Det er altså bare så godt, men ikke kun jeg synes det. Veninderne vil nemlig gerne låne det af mig og har fortalt, at de selv skal have sådan et. Efter min mening ser jeg meget pænere ud med dette helt nye look, og på trods af at mor ikke vil indrømme det, så mener jeg altså, at hun ligesom mig synes bedre om dette her end mine krøller.

Hader I som mig jeres hår? Så kan jeg virkelig foreslå jer at købe et GHD glattejern.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>