Nu omfatter den økologiske bølge også pålæg, svinekød og fjerkræ

Med udspring i sundhedsinstansernes hurtigt voksende helbredsfokus, som de sidste få år har været præget af, har økologibølgen bredt sig landet over. Der er nemlig blevet fokuseret på en sund livsstil, hvilket betyder at også ingredienserne skal være af høj kvalitet!

Som de fleste i forvejen er klar over, er der flere fortrin ved økologiske varer. Økologisk kød – der tæller produkter som f.eks. svinekød, pålæg og fjerkræ – er nemlig på en gang både mere naturligt og har en bedre smag end masseproduceret kød. Eksempelvis har økologisk pålæg for det meste et højere kødindhold end fabrikspålæg, der tit marineres i vand. Dvs., at du rent faktisk får mere ud af pengene, når du køber økologisk pålæg!

Herudover er økologisk fjerkræ og svinekød desuden af en væsentligt højere kvalitet. Økologiske dyr får nemlig mere motion og spiser både sundt og godt, hvilket giver kødet en bedre struktur og smag.

Det betyder endvidere, at du, såfremt du spiser økologisk fjerkræ og svinekød, kan vide dig helt sikker på, at dyret indtil slagtningen har haft et godt liv. Mange dyr, der avles til slagtning, lever nemlig under frygtelige forhold, hvilket både er skyld i sygdom og unaturlig opførsel. En sådan tilværelse er ikke kun umoralsk – de kommer også til udtryk i kødets struktur, idet dyrene pga. pladsmangel lever et både uhygiejnisk og usundt liv.

Hvis du vil belønne familien med velsmagende kvalitetskød, bør du derfor vælge at købe økologiske varer, når du handler efter pålæg, fjerkræ eller svinekød. Det gavner både dig selv og dyrene!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>