Nu skal jeg til at bestille kvalitets ID-kort lavet i plastik

Gode ID-kort er måske på samme måde et forretningsområde, nogen af jer eftersøger eller har erfaring med? Pga. at jeg personligt er udnævnt som kort-ansvarlig på mit arbejde, er det nu min opgave at stå for ID-kort. Af denne grund har jeg læst ret meget i forhold til forskellige kort, men faktisk er jeg stadigvæk obs på, om nogen af jer læsere har begreb om meget mere om ID-kort? Fortrinsvist ID plastikkort.

På det sted hvor jeg tænker på at få kortene fra pt, producerer de i tillæg til ID kort dertil magnetkort + elevkort og dertil chipkort. Her udformer man kortene i en virkelig fremragende udformning. Firmaet trykker identifikationskortene på plastic-kort i PVC med det, man kaldet et thermotryk, hvor det hele så at sige brændes ned på kortet. Printteknikken bevirker, at bogstaver og billede kommer til at være vand-fast, slidstærk plus overhovedet ikke kan forsvinde. De er i stand til at trykke både i monokrome farver samt i 4-farvet tryk, som man ydermere kalder forkortelsen CMYK.

Disse ting virker hele vejen igennem virkelig håbefuldt. Men er der måske nogen, som vil være en stor del fortræffeligere til at fremstille fine ID-kort end det før omtalte? Smid endelig et par linjer i kommentarfeltet, såfremt en af jer kender et godt trykkeri. Faktisk er dette område rigtig fantastisk for mig, at have fået titlen som den nye sikkerhedschefhovedansvarlige for. Bare det at undersøge alt omkring et nyt fag som netop ID-kort er, for alt dette dækker over et meget vigtigt felt. Jeg arbejder i en forholdsvis stor virksomhed, og her laver vi giftige ting. Og hermed er det vigtigt, at samtlige døre altid er låst i, samt at medarbejdere og gæster ved, hvem hinanden er takket være de enkelte ID-kort i god kvalitet. Herved vil der med sikkerhed aldrig kunne tulle en uvedkommende ind fra vores største konkurrenter. Men smid mig nogle linjer her på bloggen, i tilfælde af at en af jer føler jer klogere på ID-kort i relation til, at jeg må betegnes en kort-novice.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>