Nyduddannet ledig i Herning: Jeg tilmelder mig hos et vikarbureau Herning.

Nu har jeg været nyuddannet og jobsøgende i over 1 år, så jeg må gøre noget andet. Så derfor har jeg kontaktet vikarbureau Herning. Jeg er færdiguddannet inden for statskundskab, men der er mange konkurrenter, og jeg har ikke meget på cv-et. Så måske er jobs gennem et vikarbureau vejen til, at jeg kan generere noget mere erfaring på CV’et og desuden opnår noget spændende at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det behageligt ikke at skulle ud på cyklen på snevejsmorgener, men jeg savner sgu at skulle op og udføre mit job.

Min dejlige veninde er hos Vikarbureau Holstebro, og har endvidere været ansat via Vikarbureau Horsens. Hun har har berettet for mig, at hun mest blev sendt ud på virksomheder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Jeg synes, det ville være tiltrækkende med et barselsvikariat, hvor man jo kan være hos samme arbejdsplads i en længere periode.

Nu har jeg så registreret mig, og nu begynder alle spørgsmålene at dukke op: Hvor længe går der, før de ringer? Mon det er nok at være tilmeldt ét vikarbureau? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad kommer jeg til at tjene Og vil jeg holde af at være vikar?

Hvis jeg derimod får en hel masse korte ansættelser af f.eks. en uges varighed er jeg lidt spændt på, hvordan jeg håndterer sådan at være ny og komme ind uden forudgående kendskab til opgaverne. Man når vel knapt nok at huske navnene på virksomhedens ansatte, før du skal stoppe igen. Derimod ser jeg rigtig mange forskellige steder, og hvem ved – måske bliver de glade for mig et af stederne, så jeg kan fortsætte.