Oplev en efterskole med fokus på natur, outdoor, adventure, rejser og studieture

På vores idræts- og sportsefterskole i det smukke Midtjylland er der uden tvivl noget for alle. Det er nemlig en alsidig efterskole, der har et bredt udvalg af forskelligartede linjefag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Officielt er efterskolen en idrætsefterskole, og der fokuseres af denne årsag naturligvis på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge flere forskellige sportsarter som eksempelvis fodbold, fitness og boksning. Skolen gør sig dog også i meget andet end idræt og sport. Inspireret af den naturskønne placering på den midtjyske hede giver idrætsefterskolen nemlig også mulighed for, at du som elev kan få mulighed for at opleve interessante og udfordrende linjefag, som f.eks. outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i for eksempel design eller musik. Under alle omstændigheder kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at vores efterskole vil efterlade dig med en sjov og spændende oplevelse, uanset hvad dine interesser er.

Udover den almindelige undervisning på efterskolen, kan du også være sikker på at få massevis af oplevelser udenfor undervisningstiden. Det vil både ske i forbindelse med de forskellige sociale aktiviteter eleverne imellem, som du selv kan finde på med dine kammerater, men helt sikkert også på de rejser og studieture, som afholdes af skolen.Det sker både i forbindelse med de studieture og rejser, som afholdes af skolen men absolut også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. I din tid på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to udlandsrejser. En af de to rejser går til Norge, og på denne rejse får eleverne, der har linjefaget outdoor, mulighed for at opleve en nat i den skandinaviske vildmark. Studietur nummer to går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det tilmed de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der kommer til at stå for at tilrettelægge. På Europalinjen fokuseres der nemlig på rejser og planlægningen af disse.

Selv hvis du ikke er sportsinteresseret, kan du altså være helt sikker på, at du her finder adskillige fokusfag, der tiltaler dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>