Opmærksomheden på paneler med solceller er steget vældigt i Norden

Solceller i en god kvalitet er på en måde det nye sort, de er meget i symbiose med vores stigende miljøbevidsthed. Et stigende antal mennesker prøver i alt fald at købe solceller, så snart folk bor i deres eget hus. Dette er måske pga. en kombination af højere regninger fra Dong plus større fokus på at begrænse ødelæggelserne af ozonlaget. Her vil vi nedfælde noget i forhold til solceller som vi producerer dem. Længes du efter at spare dig selv for stigende elregninger samt, at du giver din bolig den mest miljørigtige energi? Med solceller er du sikker på, at du ikke bidrager til CO2-udledning eller belaster klimaet på anden måde. Med vores solceller giver vi en gylden mulighed for at oplægge din energi på elforsyningsnettet takket være Nettoafregningsordningen. Ordningen giver dig faktisk mulighed for at købe den energi, du skal anvende i årene der kommer, og i praksis vil boligens elmåler komme til at tikke baglæns, hvis solcellepanelerne producerer mere strøm, end du og familien kan anvende.

Kvalitets anlæg med solceller og professionel råd og vejledning udgør noget særdeles fornuftigt. Vi importerer anlæg med solceller i super europæisk kvalitet og videreforhandler direkte til køberen. Således optræder der ingen mellemled til at forhøje salgsprisen, og derfor kan vi tilbyde solcelleanlæg til billige priser. Vi handler solcelleanlæg i prima kvalitet som præsterer op til 6.992 KWh på et år. Vi står altid klar til at rådgive om hvilken slags og format på solcelleanlæg, som er det optimale i den individuelle situation. Herved viser vi endda også den bedste solenergi løsning ift. solfangeranlæg samt priser til lige dig. Det kan være fornemmer du en udpræget trang til at blive den lykkelige ejer af solceller, der er sikkert produceret i Tyskland.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>