Pallerammer vil forbedre dine blomsters liv

Er du haveentusiast samt drømmer om at opføre praktiske højbede? Så er det nok vanskeligt for dig at finde ud af, præcis på hvilket sæt, den form for urtehaver bør indrettes. Pallerammer er et enkelt løsningsforslag, jeg ligger inde med.

En ting, folk plejer at sammenstille med blomster, er pallerammer egentlig sædvanligvis ikke rigtig, men de forekommer sig faktisk fantastisk gode til formålet! Til hurtigere at være i stand til at opmagasinere ting ovenpå paller bruges pallerammer sædvanligvis, plus pallerammerne bliver hurtige lige at skille ad, såfremt rammerne ej bruges. Dit blomsterbed kan i virkeligheden blive så højt, du har behov for, som resultat af, at de er lavet til at kunne stables holdbart på hinanden, hvilket anses som den vigtigste fordel ved at bruge pallerammer til højbede. Det giver både en behagelig luehøjde, løfter blomsterne væk fra dårlig jord, plus hæver jordens temperatur ved planterne. Dårligt samt ubehandlet træ bliver pallerammer tit fremstillet af, hvorfor rammerne ej bør hvile på jordbunden. Man kan i stedet dække indersiden med stof.

Noget andet godt ved at indrette pallerammer som bede bliver, at rammerne har en fin størrelse. Jeg tænker selv, at rammerne har en ret perfekt bredde til mellemstore bede med lyng & urter, men flertallet tænker eventuelt, at rammerne virker alt for små.

At man blot bør tage chancen, er eventuelt det bedste råd. Pallerammer er til alt held billige, så dersom man angrer, at man har lavet et højbed med dem, bliver det lykkeligvis ej mange slanter, som gik tabt.