Parykker, masker plus kostumer i store mængder

De to skønne piger skal til udklædningsdag i deres børnehave om noget tid, så jeg foreslog at lave udklædningstøj til dem. Jeg er temmelig stresset for tiden, men hvilken en mor kan sige nej til at designe sine to døtres kostumer? Dermed var jeg på gågaden for nylig, i begyndelsen i en kostumeforretning, da jeg var nødsaget til at handle nogle rekvisitter, og bagefter i stof- plus materialebutikken. I kostumeshoppen havde de flere gode produkter = parykker, sminke, masker og hatte, etc.

Kostumer gloede jeg på i begyndelsen, egentlig bare for at blive inspireret. Shoppen havde kostumer i massevis, og mange af dem var gode. Jeg tænkte faktisk på at købe nogle, men jeg har jo som sagt forsikret mine to piger om, at jeg vil lave dem selv. Efter det, gik jeg hen for at se på masker plus parykker, og ligeledes her havde de virkelig mange produkter. Til sidst købte jeg masker, som forestillede hhv. en kat plus en mus og samtidig noget à la parykker med museører og katteører.

Da jeg havde købt stof, kørte jeg hjem og begyndte på at sy tøsernes kostumer. De blev opstemte, idet de blev opmærksomme på, at de skulle klædes ud som kat samt mus. Det var en selvfølge, at storesøster skulle være en mus, og storesøster en kat. Jeg ser frem til at få pigerne at se i deres kostumer, idet de er færdige. Jeg lovede desuden mine tøser at være i børnehaven, når de skal klædes ud. Endvidere vil jeg samtidig lige kunne ”prale” med, at jeg selv har kreeret kostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>