Personligt faldsikringsudstyr minimerer risikoen for ulykker

På byggepladsen er optimale arbejdsforhold samt et maksimalt fokus på sikkerhed vigtige faktorer. Uanset om du som entreprenør skal vælge nogle nye hjul, fjernstyrede taljer eller personligt faldsikringsudstyr, er det således nødvendigt, at du forinden tænker dit valg nøje igennem, inden du eksempelvis laver en ordre på de nye taljer. Den optimale måde at undgå kritiske ulykker med el-taljer på er, at udføre en optimal tilrettelæggelse af alle arbejdsopgaver såvel som uddannelse til alle på byggepladsen. Derudover bør taljer såvel som faldsikringsudstyr per definition anvendes rigtigt, mens de tillige bør have jævnlige eftersyn.

Ikke mindst når du køber personlige faldsikringsudstyr til dine medarbejdere, er der mange omstændigheder, som du til enhver tid bør huske på. På byggepladser og lignende er faldulykker nemlig nogle af de de mest farlige arbejdsulykker. Ifm. anskaffelse af faldsikringsudstyr og lignende til arbejdsmændene skal du som følge deraf være sikker på, at faldsikringssystemet ikke mindst er godkendt til de faktiske forhold efter EU’s foreskrifter. Samtidig skal al individuelt faldsikringsudstyr gennemgå et årligt serviceeftersyn samt skiftes ud efter fem til seks år, eftersom dette tidsrum er den gængse levetid for individuelt faldsikringsudstyr.

Ofte vil der tillige være et utal af omstændigheder, som altid bør tages med i overvejelserne hvis du skal finde frem til hvilke af de forskellige slags kunststof hjul, der vil matche din virksomheds behov bedst muligt. For det første kan du med fordel tage stilling til, om dine nyindkøbte hjul blot vil være i brug sjældent, eller om de bør kunne klare en uafbrudt brug. Dit valg af hjul til dit entreprenørfirma samt disses størst mulige belastningsgrad vil nemlig til enhver tid have en betragtelig betydning for udstyrets vedligeholdelsesbehov og dets sikkerhed og arbejdseffektivitet.

Er det i stedet nye taljer, som du som entreprenør skal anskaffe til din entreprenørvirksomhed, findes der talrige valgmuligheder. Du har for eksempel mulighed for at vælge mellem scene taljer med varierende bæreevne ud fra, hvad der passer til jeres behov i dit entreprenørfirma. Før du investerer i nye taljer, skal du derfor til enhver tid sørge for, at du har fået den vejledning, som du har brug for. Dette gælder selvfølgelig lige meget, om du som hovedentreprenør skal anskaffe faldsikringsudstyr, el-drevne taljer eller nye hjul til din entreprenørvirksomhed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>