Rekruttering Herlev – overvej et vikarbureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Herlev [http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP145&ID=81]

”Vi har samarbejdet med et professionelt rekrutteringsbureau, og det har sikret os den bedste rådgivning, forretningsudvikling og sparring, de bedste kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, udviklingschef i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel googlede ”rekruttering Herlev”.

Rekruttering Allerød [http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP54&ID=81]

” Vi har adskillige gange hos Holm Industriudvikling A/S fået rådgivning af et professionelt bureau til rekruttering Allerød. Vi får en effektiv og seriøs support, der sparer os tid og finder os den dygtige ansatte. Vi bidrager med vores forventninger, og så finder de de dygtigste kandidater, som vi så fælles møder og vurderer. Vi behøver ikke at skulle printe og læse bunker af mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får support til at belyse og udvælge os den rette kandidat. Firmaet styrer helt enkelt alt det praktiske”, fortæller administrerende direktør Jesper Klingt. Rekruttering Allerød fandt han enkelt ved at google ”rekruttering allerød”

Rekruttering Esbjerg [http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP146&ID=81]

”KRIP Arkitekter er en tegnestue med fart på, og de sidste 3 år er vi øget fra 8 til over 25 ansatte. Af den årsag har vi haft behov for de bedste medarbejdere, så vi kunne følge med alle vores opgaver. Jeg kan i aller højeste grad anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig med rekrutteringen. De kan desuden hjælpe, hvis du har brug for vikarer ved ferie, travlhed eller sygdom”, udtaler chefarkitekt Anders Jensen, der har benyttet rekruttering Esbjerg.

Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du ledig og trænger til noget relevant på CV-et? Så kan du da overveje at opnå et job ved at tilmelde dig et bureau. Hos dem er det muligt både at finde kortvarige jobs og prøve dig i varierede korte ansættelser – eller finde det faste trygge job.