Rekruttering Herning – overvej et rekrutteringsbureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Horsens - http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81,

”Vi har samarbejdet med et professionelt bureau, og det har sikret min virksomhed den bedste forretningsudvikling, sparring og rådgivning, kompetence kandidater at vælge mellem og sparet os for økonomiske og tidsmæssige konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke selv klaret på egen hånd”, beskriver Anders Louu, marketingchef i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Horsens”.

Rekruttering Holstebro - http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81,

”K&I Arkitekter er en tegnestue med fart på, og de sidste 4 år er vi øget fra 6 til over 20 kolleger. Vi har derfor haft brug for de mest kvalificerede kolleger, så vi kunne følge med alle de mange byggerier. Jeg kan i aller højeste grad anbefale dig at benytte et vikarbureau til at hjælpe dig i den forbindelse. Vikarbureauet kan desuden assistere, hvis du har behov for vikarer ved ferie, sygdom eller travlhed”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Holstebro.

Rekruttering Herning - http://www.temp-team.dk/Default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81,

”Hos Kip Industriudvikling A/S har vi mange gange haft glæde af et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Herning. Vi får en effektiv og seriøs hjælp, der er hurtig og giver os den den mest kvalificerede medarbejder. Vi kommer først med vores behov, og så finder rekrutteringsbureauet de rette kandidater, som vi så i fællesskab møder og vurderer. Vi undgår dermed at skulle gnave os igennem 400 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får rådgivning til at definere og vælge os den rette kandidat. Bureauet fikser simpelthen det praktiske”, fortæller chef Jesper Klingt. Rekruttering Herning fandt han simpelthen ved at google ”rekruttering Herning”

Rekruttering Herning, rekruttering Horsens, rekruttering Holstebro – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du arbejdsløs og søger kvalifikationer på cv-et? Så kan du overveje at finde et arbejde ved at registrere dig ved et rekrutteringsbureau. Der kan du både finde vikarjobs og teste dig selv i diverse kortvarige ansættelser – eller finde det trygge, faste job.