Rekruttering – Odense + ny kollega

Nogle febrilske uger på jobbet her i Odense. Først skulle jeg anvende outplacement Odense, bagefter vikarbureau – Odense og til slut rekruttering, Odense.

Det var en nødvendighed at fyre en medarbejder i starten af min måned, det var rigtig ubehageligt for hende og hermed også mig. Glædeligvis fik vi begge en masse gode råd af outplacement, Odense gennem hele forløbet fra begyndelsen til slutningen. Outplacement i Odense begyndte med at hjælpe mig med selve afskedigelsessamtalen og derefter min kollega med at komme videre og anskaffe et nyt job.

Kun et par dage efter var der en anden kollega, som kom og fortalte, at vedkommende havde brug for orlov og tilføjede, at jeg eventuelt kunne ringe til et vikarbureau, Odense. Det ærgrede mig en del, for det er nemlig en af mine bedste kollegaer. Dagen efter fik jeg derfor fat i et vikarbureau – Odense, der omgående ville starte på at anskaffe en erstatning for min medarbejder.

I sidste uge begyndte jeg med rekruttering, Odense for at finde endnu en medarbejder til at arbejde for mig i stedet for den opsagte kollega. Jeg begyndte med rekruttering – Odense ved at lave en grundig beskrivelse af jobbet, og nu gik eftersøgningen i gang i samarbejde med rekrutteringsbureauet. Jeg finder forhåbentlig snart den rigtige kandidat til stillingen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>